24 Nisan 2014 Perşembe

MUSTAFA EŞREFOĞLU, KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ

Çiller'e 'çekil' baskısı         
MUSTAFA EŞREFOĞLU
DYP Yüksek İstişare Kurulu, partinin 18 Nisan hezimetini hak etmediğini belirterek, Çiller ve yönetimin istifasını istedi. 
YİK üyesi Küçükel, "Partiyi eş, dost yönetiyor" dedi. 

Ankara- YENİ ŞAFAK 
(01 Mayıs 1999) DYP Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Ahmet Küçükel, 18 Nisan'da yapılan seçimlerde partisinin oy oranını değerlendirerek, "DYP, böyle bir hizmete kesinlikle müstahak değildir. Buna sebebiyet verenlerin, kim olursa olsun istifasının onurlu bir davranış olacağı inancını taşıyoruz" dedi. Ahmet Küçükel ve YİK'in bazı üyeleri, DYP Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, 18 Nisan'da yapılan seçimler sonucunda DYP'nin durumunu değerlendirdiler. 
GENÇLİK VE MİLLİ KÜLTÜR
DYP eski milletvekili Ahmet Küçükel, YİK üyelerinin görüşlerini dile getirdiğini bildirdiği bir metni okudu."DYP'nin tarihi misyonuna ve de inançlı çizgisine oturtulabilmesi, herkesin üzerine düşen fedakarlığı yapabilmesine bağlıdır" diyen Küçükel, şöyle devam etti: "Demokrasilerde siyasi etik, onurlu siyaset, üzerine düşeni zamanında yapmaktır. Yapabilen kalır, yapamayanların gitmesi demokrasinin icabıdır. Vatandaşın rızası ve onayı anlamına gelen ön seçime özen göstermek, adil davranmak Genel Başkan'ın en başta gelen görevidir, ne yazıktır ki bu yapılamamıştır. Partinin yetkili organları devre dışı kalmış, yerine şahsi dost grupları ile parti idare edilmiştir. Partimizin ve bu misyon anlayışımızın tekrar iktidar olabilmesi için bu yönetim anlayışının ve bu zihniyetin değişmesi gerekir. Buna sebebiyet verenlerin, kim olursa olsun istifasının onurlu bir davranış olacağı inancını taşıyoruz."
Mustafa EŞREFOĞLU, Kırşehir Milletvekili-Ziyaret
Seçimin mağlubu 
GİK üyeleri ve başkanıdır
Kurul Üyesi Mustafa Eşrefoğlu ise DYP'nin oy kaybının, Genel Başkan, yöneticiler ve teşkilatların çalışamaması ile Genel Başkan Çiller'in, ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'la tartışmaya girmesinden kaynakladığını kaydetti. Eşrefoğlu, "Biz, darbeci falan değiliz, darbeci zihniyete karşıyız. İstifa istemiyoruz" dedi.Üyelerden Şerafettin Paker de bu konuya ilişkin açıklamanın, Küçükel'in şahsi görüşü olduğunu belirtti. Kurul üyesi Muktedir Ballı ise "Bu seçimin mağlubiyetini hazırlayan GİK üyeleri ve başkanıdır" görüşünü savundu. Toplantıya, Cafer Tayyar Sadıklar, Şevket Yılmaz, Ahmet Küçükel, Turgut Yücel, Mustafa Ballı, Mustafa Eşrefoğlu ve Şerafettin Paker katıldı.

1 yorum:

  1. 12 yıllık evlilikten sonra kocam beni başka bir kadınla birlikte olmak için terk etti, bir iş gezisine gitti ve ailesiyle birlikte olmak için tekrar eve dönmek istemedi, Güçlü bir büyü olan Dr Ajayi'ye rastladığımda yardım aradım teker. Ona durumumu anlattım ve kocamın diğer kadın tarafından büyülendiği ortaya çıktı bu yüzden evi unuttu, Dr Ajayi bir büyü yaptı ve kocam esaretten kurtuldu ve eve döndüğü için mutluyum 3 yıllık ayrılıktan sonra, herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa, whatsapp / Viber: +2347084887094 veya E-posta: drajayi1990@gmail.com üzerinden Dr Ajayi ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

    YanıtlaSil